MINA BEHANDLINGAR

Access Bars - en energigivande behandling som bland annat hjälper dig att släppa mönster som du fastnat i.

Access Energetic Facelift - en energigivande behandling som ger dig möjlighet att  vända åldrandet i hela din kropp.

Dr Bachs healingdroppar - hjälper dig att återfå balans och harmoni, förstärker effekten hos andra behandlingar.

Chakrabalansering -  på distans genom kortavläsning.

Healing - sätter igång processer så att kropp och själ kan hitta balans.

Shamansk healing - en djupverkande healing som transformerar tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen

Reiki- är en mjuk healing och samtidigt en effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och psykiska spänningar i kroppen.

Taktil stimulering - en mjuk beröringsmassage som sätter igång oxytocinet (må bra hormon) i hela kroppen.

Änglamassage - du masseras och healas med personligt utvalda eteriska droppar i massageoljan.

Privatsittning - jag är en neutral kanal mellan andevärlden och vår värd. Jag kan inte bestämma eller påverka vem som kommer igenom från andevärlden eller vad som ska sägas. Min uppgift är att leverera det som andevärlden vill att du ska få till dig. Jag kan inte heller garantera att det kommer någon på besök.  

Energirening i ditt hem - jag är en neutral kanal mellan andevärlden och vår värld. Jag har fått till mig möjligheten att med hjälp av mina pekare hjälpa jordbundna själar över till andra sidan. Jag kan också hjälpa till med att rensa tunga energier från föremål och utrymmen.

Änglakvällar -  Det är oftast både nya och gamla deltagare som är med på Änglakvällarna. Jag berättar lite historia om vad är ÄrkeÄnglar? Vad kan de hjälpa oss med? Vad behöver vi göra för att Änglarna ska hjälpa oss?  Vad har jag märkt för skillnad sen jag öppnat upp för Änglarnas kraft? Hur märker jag att Änglarna är med mig?  Kvällen innehåller meditation för att med hjälp av Änglarna rensa våra chakran från tunga energier. Gruppen leds in i meditation för att möta kvällens förutbestämda ÄrkeÄngel. Gruppen ges möjlighet till att berätta om sina upplevelser i meditationen. Det behövs ingen tidigare erfarenhet för att delta.

Fullmåneceremoni- en fullmåneceremoni innebär att fokusera på att identifiera och släppa taget om tung energi som vi samlat på oss under livet eller under månaden som gått sen det sist var fullmåne. Att göra det i en ceremoni tillsammans med andra är en fin medicn i hög frekvens. I ceremonin får du hjälp att släppa taget om det på det som hindrar dig från att leva fullt ut i din fulla kraft. Jag använder mig av olika element för frisläppande av tung energi. Det kommer att erbjudas vattenceremonier, eldceremonier eller skogsbadsceremonier.
Jag leder ceremonin med hjälp av meditation och trummans helande kraft.


Nymåneceremoni - till skillnad från fullmåneceremonier är nymåneceremonier en påminnelse om att sätta intensioner om vad som är viktigt för mig vad vill jag ska ske i mitt liv just nu. Vilka frö vill jag så i mitt liv som jag vill ska växa och frodas för mitt högsta bästa. Allt sker med tacksamhet och vördnad för vad vi redan har. Tacksamhet och kärlek till Moder Jord som håller oss i sin trygg famn. Tacksamhet och kärlek till spirits som finns med oss i varje stund. Tacksamhet och kärlek till oss själva för att vi gör vårt bästa av våra liv.  
Jag leder dessa ceremonier med hjälp av meditation och trummans helande kraft.


Kakaoceremoni - Mama Kakao den heliga medicinalväxten, ett väsen med så mycket healing. Som med all plantmedicin behöver vi först be om hennes hjälp och ära henne, så att hon vill samarbeta med oss. Vi behöver ge först för att sedan kunna ta emot.
Kakao skjutsar igång blodflödet till hjärtat och ger en förhöjd halt av cerotonin. Mama Kakao hjälper oss att öppna hjärtchakrat som energimässigt hjälper oss att ta in enhetsvisdomen.
Om vi samlat på oss energi som står ivägen för villkorslös kärlek så som sorg, oförmåga att förlåta, dömande eller brist på egenkärlek så hjälper Mama Kakaoenergin oss att att mjukt släppa taget om dessa energier. Så att vi därefter kan ta in en högre vibration. Det är i den högre energin vi kan väcka hjärtats visdom där vi alla är ett.
 
Vi samlas och jag håller i en meditation där du ges möjlighet att släppa på den energi som hindrar dig att känna kärlek och samhörighet fullt ut till dig själv, till andra människor, till djuren och till växtligheten. Vi ärar och ger våra intensioner till Mama Kakao och dricker under vördnad och tacksamhet denna plantmedicin för att öppna vårt hjärtchakra för kärleken till att vi är ett med allt här på Mamma Jord. 

  • Ylva Elfström • 4 januari 2023 16:26:47
    Jag vill komma i kontakt med dig