En kurs i personlig utveckling som handlar om dina sju huvudchakran
När: 

Anmäl ditt intresse så starta jag en cirkel när vi blir minst 6 anmälda.

Den här kursen är för dig som vill veta mer om dina chakran. Få en tydlighet i vad varje chakra står för enligt det som jag lärt mig och tror på just nu. Vikten av att vara jordad för att komma vidare i din personliga utveckling. Varför det är viktigt att ha dina chakran i balans, samt hur du får dina chakran i balans. Du kommer att bli mer medveten om dig själv hitta till din inre kärna. Vilket innebär att du känner när du tappar kraften i ditt energiflöde. Med hjälp av verktyg kan du åter ta tillbaka din kraft och släppa tung energi. Känna känslan av att vara i kontakt med din själ och därmed uppleva harmoni och balans i vardagslivet.
Jag kommer att undervisa i vad varje chakra står för. Jag kommer att hålla i meditationer som kommer att stärka dina chakran. Jag kommer också att delge dig olika affirmationer som stärker ditt flöde. Du kommer att få verktyg i hur du rensar tung energi och balanserar dig så att du står i din egen kraft.
Kursen är på 7 tillfällen a´ 3 timmar. Varje tillfälle kostar 250 kr så totalt kostar kursen 1750 kr.
Kursen kommer att hållas på Änglarum Hultäng.
Jag har valt att hålla kursen på måndagar med start den 7/9 - 12/10 mellan kl 17.30 – 20.30.

Om du är intresserad och vill gå kursen anmäl dig genom att betala in 500 kr i anmälningsavgift till min swish 123 079 26 55 sista anmälningsdatum är måndag den 
(Endast 8 platser). Resterande belopp betalas in 1 vecka innan kursstart. Vid sent återbud  betalas ej anmälningsavgiften tillbaka.
Jag bjuder på frukt kaffe/te
Har du några frågor hör av dig via min mejl anglarum.hultang@gmail.com
Varmt välkommen! Ylva  

 

Pendel/ljusstavs kurs
När: 
Anmäl ditt intresse så startar jag kursen när vi blir minst 6 anmälda

Tid: 10.00-16.00


Är du nyfiken på att jobba med att träna upp din intuition? Dagarna kommer att fyllas med meditation för att höja dig energimässigt.
Jag kommer att prata lite om chakran vikten av att vara i balans.
En grundkurs i att använda verktygen pendel och pekare i din vardag.
Med hjälp av pekare/pendel kommer vi att göra olika övningar bl.a träna på att mäta auran både på människor och träd.
Vi kommer att träna på hur vi ställer frågor till Pendel/pekare.
Vi kommer att rita egna pendel/pekare kartor.
Du  kommer att få till dig olika tekniker för att ta reda på om du är i behov av något tex kosttillskott, om du är allergisk mot något.
Hur du med hjälp av pekaren har möjlighet att höja din energi genom att balansera dina chakran.

Det kommer att finnas tid för samtal, skratt och allt annat som dyker upp under helgen. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta dessa dagar. Har du erfarenhet så finns det utrymme för mer lärdom. Intuition är en kraft som blir mer finslipad ju mer du övar och energierna blir alltid högre i grupp.
Dagarna kommer att hållas på Änglarum Hultäng
Kostnad för helgen är 1500 kr
Tag med lunch det finns möjlighet att värma sin mat i micro, ugn eller spis.
Jag bjuder på frukt kaffe/te 
(Endast 6 platser)
Om du är Intresserad anmäl dig senast den  genom att swisha 250 kr i anmälningsavgift till 123 079 26 55 vilket inte kommer att betalas tillbaka om du avbokar senare. Resten av kursavgiften betalas in den 
Har du några funderingar mejla mig gärna på   anglarum.hultang@gmail.com
Varmt välkommen! Ylva
 

BERÖRINGSPEDAGOG
I METODEN TAKTIL STIMULERING
NÄR: 
Anmäl ditt intresse så startar jag en utbildning vid minst 4 anmälda.
VAR: Änglarum Hultäng
Tid: 09:00-16:00

Det finns möjlighet att utbilda sig till beröringspedagog på Änglarum Hultäng.

Taktil Stimulering är en metod som bygger på hur vi naturligt stryker oss över huden när vi smörjer in eller tvättar oss själva och andra. Strykningarna följer ett bestämt system för att göra metoden igenkänningsbar och inge säkerhet och trygghet både för den som ger eller får behandling. Förutom strykningar används också olika kvaliteér av tryck eller att hålla händerna helt stilla.
Både svensk och utländsk forskning av Kerstin Uvnäs-Moberg, Karolinska institutet och Dr Maria Hernandes-Reif, ouch Research Institute Florida USA, samt erfarenheter i Sverige av beröring i vård och omsorg har visat att beröring bl a leder fram till:
Lugn och ro, sänker blodtryck
Smärtlindring, vid tex fibromyalgi
Lugnar, minskad aggressivitet
Ökad nyfikenhet, bra mot depression, utmattningssymtom
Ökat immunförsvar
Vad är det då som händer i kroppen vid beröring. Jo efter ca 20 min får vi igång ett hormon som heter oxytocin som också brukar kallas ett "må bra hormon". Detta hormon sänker bl a kortisolnivåerna i blodet(ett stress hormon) som leder till att vi upplever lugn och ro. Vilket är betydelsefullt för återhämtning.
Behandlingen tar ca 45 min.

Du kommer att få lära dig metoden Taktil Stimulering
Du kommer under utbildningen att ge 10 behandlingar som ska dokumenteras samt ta emot 7 behandlingar som också ska dokumenteras.
Du kommer att göra ett teoriprov
Du får massera upp under översyn av mig

Kostnad för utbildningen är 7000 kr
Endast 4 platser
Om du är intresserad av den här utbildningen anmäl dig till änglarumhultäng.se eller till min mejl som är anglarum.hultang@gmail.com eller sms:a och anmäl dig till min mobil 073 3348 793.
Sista anmälningsdagen för den här kursen är?. Efter anmälan betalar du in en anmälningsavgift på 1000 kr till 123 079 26 55 för att säkerställa din plats i kursen. Den avgiften kommer inte att betalas tillbaka vid ev återbud senare. Du har möjlighet att dela upp den slutliga betalningen på 3 tillfällen.
Varmt välkommen! Ylva
 
Personlig utveckling
Änglahealingutbildning

En kurs på 4 tillfällen 
                                      
Var: Änglarum Hultäng
När?
Anmäl ditt intresse så startar jag en kurs vid minst 6 anmälda deltagare.
Tid: 10:00 - 16:00 

Healing handlar om kärlek, tillit och tillgång/tro på en självklar kraft. Healing betyder hel och står för ett helande av kropp, själ och ande. Att vara hel är att vara i harmoni med sig själv. Healing är en slags självhjälp, det sätter igång processer som hjälper kropp och själ att läka/helas.

Detta är en utbildning för dig som vill lära känna dig själv genom att se inåt på både mörker och ljus. En utbildning för dig som vill stå i din kraft och jobba som ljusarbetare både med dig själv och andra som du möter på din själs väg.
I utbildningen ingår att lära känna Ärkeänglarna och hur du kan ta hjälp av dem i arbetet med att öka medvetandet i din vardag. Du kommer att få känna och uppleva hur du känner Änglarnas närvaro.
Jag kommer att prata om chakran och auran. Vikten av att stå i din kraft och du kommer få till dig verktyg för att släppa tung energi.
Jag kommer att prata om och lära ut metod för att ge healing på plats, distans och på olika sätt.
Du kommer att få träna upp din intuition och lära dig läsa av Änglakort.
Det kommer att erbjudas övningar för intuitionsträning.
Du kommer att få healing och ta emot healing från kurskamrater.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet allt är en process. Allt sker med stor respekt, med skratt och gråt, allt sker så som det är ämnat i trygg miljö med tystnadsplikt för alla inblandade.
Endast 6 deltagare!
Kostnad 1500 kr per tillfälle, sammanlagt 6000 kr.
Om du är intresserad av den här utbildningen anmäl dig till änglarumhultäng.se eller till min mejl som är anglarum.hultang@gmail.com eller sms:a och anmäl dig till min mobil 073 3348 793.
Sista anmälningsdagen för den här kursen är. Efter anmälan betalar du in en anmälningsavgift på 1000 kr till 123 079 26 55 för att säkerställa din plats i utbildningen. Den avgiften kommer inte att betalas tillbaka vid eventuellt återbud senare. Du har möjlighet att dela upp den slutliga betalningen på 4 tillfällen
1. 1250 kr den
2. 1250 kr den 
3. 1250 kr den
4. 1250 kr den  
Du tar med dig lunch. Det finns möjlighet att värma sin mat.
Jag bjuder på frukt te/kaffe
Varmt välkommen! Ylva