OM MIG OCH ÄNGLARUM HULTÄNG

Hultäng är en liten by ca 1,5 mil utanför Växjö mot Oskarshamn. Där ligger mitt lilla företag Änglarum Hultäng. Mina förhoppningar och önskningar kring Änglarum Hultäng är att jag ska fortsätta utveckla mitt företag och erbjuda dem som kommer till mig på Änglarum Hultäng  behandlingar, änglakvällar, meditationskvällar, shamanska ceremonier och kurser. Min önskan är att alla genom personlig utveckling ska hitta sin väg till att ta sin självklara plats mot friheten att känna energi,harmoni och balans i kropp, själ och ande.

Jag har så länge jag kan minnas varit en sökare för att hitta min väg mot det som är min uppgift, där min kropp, själ och ande finner frihet och kan expandera.
Ett steg mot mitt sökande tog jag när jag betämde mig för att gå en kurs i personlig utveckling / healing på Öland hos Lasse och Anita Rydström 2009.

Nästa viktiga steg för mig tog jag 2011 genom att gå en utbildning hos Gunilla Birkestad till Taktilterapeut/lärare för att utbilda beröringspedagoger i Taktil Stimulering.

En betydelsefull del i min utveckling var 2012, när jag tillsammans med mina fina vänner Ulrika och Cecilia startade Amorin Hultäng. Den här perioden av mitt liv har varit oerhört berikande och lärorik tid. Nu fortsätter jag (vi) med att driva våra egna verksamheter vidare .

Fler kurser har det blivit under åren. Bland annat Access Bars utbildning i Ljungby hos Adriana Konya samt Access Energetic Facelift hos Vladica Djordjevic. 

Änglamassageutbildningen samt kursen "Att lära känna dina Ärkeänglar" har jag gått hos mediumet Anna-Lena Vikström. 
Jag har även gått en distanskurs hos Solkarina (som jobbar som medium och esoterisk rådgivare) i att använda Änglakorten till att förmedla information och hämta svar från änglarna.

Jag har även gått utbildningar hos mediumet Anders Hegg för att få kunskap och praktiskt lärande till att använda min intuition genom pendel/pekare samt utbildning i husrening och chakrarensning.

Jag är även diplomerat medium. Jag har gått den utbildningen hos Sanna Hultin.

Just nu går jag en utbildning på Gaia life kursgård & retreat i personlig utveckling för att ta del av kunskap i att kunna  utöva shamansk healing. Första året är en djupgående helande resa in i mig själv. Har varit på en retreat och det var i oktober. Det var hårt arbete men också förlösande på många sätt. Det inre barnet har fått komma fram och vi är i en fas av att få lära känna varandra. Jag ser fram mot nästa träff i februari med både nyfikenhet och en smula rädsla. Fortsättning föjer ...Jag har nu avslutat min 2-åriga utbildning och kan nu erbjuda shamansk healing samt erbjuda olika shamanska ceremonier så som kakaoceremoni för att öppna upp hjärtchakrat, fullmåme/nymåne ceremonier.

Jag har berikat mig med ytterligare en utbildning på Gaia Life kursgård i healing som heter REIKI och betyder den universella livskraften. Så från och med nu kan jag erbjuda Reiki den universella livskraften. 

På Änglarum Hultäng kommer jag att fortsätta ge mina behandlingar utveckla mig själv samt hålla olika kurser i personlig utveckling och erbjuda änglakvällar, meditationskvällar, fullmåne och nymåneceremonier, kakaoceremonier för att öppna upp hjärtchakrat.
Varmt välkommen!
Ylva Elfström